امروز جمعه 02 آذر 1403 http://nasiri.cloob24.com
0
تمرین فارسی پنجم سال تحصیلی: 96-95 – تکمیل خانه ها با جستجو در درس

فرمت: pdf

حجم فایل: 312 کیلوبایت

 

دانلود

 باتشکراز:دانش زا

0

آموزش رمز گذاشتن و قفل کردن با Passcode حساب تلگرام برای جلوگیری از دسترسی فیزیکی افراد غیرمجاز به اکانت تلگرام. آموزش برای اپلیکیشن تلگرام و نسخه دسکتاپ.

 

 

اگر به امنیت اطلاعات و حریم خصوصی خود اهمیت می‌دهید، حتماً بارها با اصلاح "هک شدن" مواجه شده اید، همانطور که پیشتر در پست "****: همه چیز درباره هک کردن تلگرام" توضیح دادیم. سرویس‌هایی نظیر تلگرام قابلیت‌های متعددی برای حفظ افزایش امنیت حساب کاربری و حفظ حریم شخصی فرد در اختیار کاربران قرار می‌دهند. یکی از این قابلیت‌های امنیتی که در در تلگرام نسخه‌های گوشی‌های هوشمند (اندروید، آی‌او‌اس و.) و دسکتاپ (ویندوز، لینوکس و.) وجود دارد پین کد امنیتی یا Passcode است.

با فعال کردن این قابلیت، دو کار مهم انجام خواهد شد:

1- هر وقت که بخواهیم (مثلاً وقتی یه فضول کنارمون هست ) می‌توانیم برنامه تلگرام را قفل کنیم. با این که حساب کاربری ما همچنان فعال و نشست و کانکشن ما همچنان برقرار است اما برای ورود به خود برنامه تلگرام از ما یک پین کد یا پسورد خواسته خواهد شد.

2- زمانی که یادمان رفته تلگرام را قفل کنیم، برنامه به صورت خودکار تلگرام آن دستگاه را طی مدت زمان مشخصی که قابل تغییر است، اگر کاربر عملی انجام ندهد، قفل خواهد کرد.

با استفاده از این قابلیت از دسترسی فیزیکی افراد غیرمجاز به حساب کاربری در آن گوشی یا کامپیوتر تا حدود بسیار زیادی جلوگیری خواهد شد. توجه کنید که قابلیت Passcode یک لایه امنیتی دیگر نسبت به تایید دو مرحله‌ای تلگرام (Two Step Verification) است. در تایید دو مرحله‌ای رمز زمانی خواسته خواهد شد که یک ارتباط با حساب کاربری درخواست شود و بعد از وارد کردن رمز، تا زمانی که لاگ اوت نکنیم، در آن دستگاه همچنان به حساب کاربری دسترسی خواهیم داشت ولی اگر نخواهیم هی لاگ اوت کنیم و دوباره رمز را وارد کنیم، به سادگی خود برنامه تلگرام در آن دستگاه را با یک پین کد با قابلیت Passcode قفل می‌کنیم.

 

فعال کردن در تلگرام، گوشی‌های هوشمند

اگر از گوشی یا تبلت اندرویدی یا آی‌او‌اس (همون آیفون) استفاده می‌کنید، برای فعال کردن قابلیت قفل کردن حساب، مراحل زیر را دنبال کنید:

1- ابتدا منوی تلگرام را باز کرده سپس به بخش Settings بروید. روی Privacy and Security تَپ (با انگشت فشار دادن) کرده سپس به بخش Passcode Lock بروید.

قفل کردن تلگرام

 

2- روی Passcode Lock تپ کنید. به یک صفحه منتقل خواهید شد که از قسمت بالا سمت چپ می‌توانید نوع کد را انتخاب کنید. PIN برای یک عدد 4 رقمی و Password برای رشته طولانی شامل اعداد، حروف و. در فیلد Enter a passcode کد مورد نظرتان را وارد کرده سپس روی علامت تیک بالا سمت راست تپ کنید. حال برنامه تلگرام شما دارای یک کد برای بازگشایی قفل شده است. برای تغییر دادن مدت زمان قفل کردن خودکار می‌توانید مقدار Auto-lock را تغییر دهید.

قفل کردن تلگرام

هر وقت که خواستید می‌توانید از همین قسمت قابلیت قفل کردن را غیرفعال کنید یا با زدن Change Passcode کدتان را عوض کنید.

 

فعال کردن در تلگرام کامپیوتر یا لپتاپ

اگر از برنامه رسمی تلگرام در کامپیوتر یا لپتاپ خود با سیستم عامل‌های ویندوز یا مک‌او‌اس‌ایکس یا لینوکس استفاده می‌کنید (که به اصطلاح نسخه دسکتاپ گفته می‌شود)، برای فعال کردن قابلیت قفل کردن مراحل زیر را دنبال کنید:

1- به قسمت Settings برنامه تلگرام بروید.

قفل کردن تلگرام دسکتاپ کامپیوتر

 

2- به پایین صفحه بروید و در بخش Advanced بر روی Turn on local passcode کلیک کنید.

قفل کردن تلگرام دسکتاپ کامپیوتر

 

3- در پنجره باز شده و در هر دو فیلد، کد مورد نظری که می‌خواهید برای قفل کردن تلگرام از آن استفاده شود را وارد کرده و بر روی Save کلیک کنید.

قفل کردن تلگرام دسکتاپ کامپیوتر

 

اگر خواستید مدت زمانی که اگر عملی انجام ندهید برنامه بصورت خودکار قفل کند را تغییر دهید بر روی مقدار جلوی Auto-Lock if away for کلیک کرده و آن را تغییر دهید. برای تغییر دادن کد هم می‌توانید روی Change local passcode کلیک کنید. برای غیرفعال کردن این قابلیت هم کافیست Turn of جلوی آن را بزنید.قفل کردن تلگرام دسکتاپ کامپیوتر

 

چند نکته مهم

  • اگر کد رمز را فراموش کردید در نسخه تلگرام دسکتاپ هنگام وارد کردن کد یک گزینه برای خارج شدن (همان لاگ اوت شدن) از حساب تلگرام خواهد آمد. با کلیک روی آن از حسابتان بیرون خواهید آمد و خیلی ساده دوباره به حسابتان می‌توانید لاگین کنید. در نسخه گوشی‌های هوشمند، طبق گفته تلگرام باید برنامه را حذف کرده و دوباره نصب کنید تا کد غیرفعال شود اما فکر کنم با وارد شدن به حساب از طریق یک دستگاه دیگر و پایان دادن به نشست‌ها (Sessions) هم می‌توانید آن را غیرفعال کنید.
  • این پین کد صرفاً بر روی دستگاهی که درحال حاضر استفاده می‌کنید فعال خواهد بود یعنی اگر با سیستم دیگری وارد حسابتان شوید کد رمزی پرسیده نخواهد شد و می‌توانید به صورت عادی یا با تایید دو مرحله‌ای وارد شوید. ماهیت این کد رمز فقط جلوگیری از دسترسی فیزیکی است.
0

آزمون مطالعات اجتماعی کلاس پنجم -درس 1تا4

 

 

دانلود با فرمت 

http://s6.picofile.com/file/8175939484/PDF.png

0

 داغ‌ ترین سیاره جهان کشف شد

محققان موفق به کشف یکی از عجیب ‌ترین سیاره‌ های فراخورشیدی در جهان شده‌ اند، سیاره ‌ای غول‌ پیکر و گازی که با سرعتی بالا و در عرض 1.5 روز به دور خورشید خود می ‌گردد و دمای سطحی آن داغ تر از هر ستاره ‌‌ای است.

براساس گزارش نیچر،‌ این سیاره در مدار ستاره‌ای به نام  KELT-9 در فاصله 650 سال نوری از زمین در گردش است. این اولین ‌باری است که اخترشناسان موفق به ردیابی سیاره ‌ای در نزدیکی ستاره‌ ای این چنین داغ شده‌ اند.

دمای سطح سیاره KELT-9b به شکلی جنون‌ آمیز داغ است و در طول روز به 4326 درجه سانتی گراد می ‌رسد. برای مقایسه بهتر است بدانید که دمای خورشید 5526 درجه است و سیاره عطارد که نزدیک ‌ترین سیاره به خورشید است در طول روز دمایی برابر 426 درجه سانتی گراد دارد.

دلیل این حرارت شدید فاصله بسیار کم سیاره تا ستاره میزبانش است،‌ ستاره‌ ای که خود در میان داغ‌ ترین ستاره‌ های جهان هستی قرار دارد و دمای سطح آن می‌ تواند به بیش از 9800 درجه سانتی گراد برسد. به گفته محققان دانشگاه کوئینزلند، دمای این ستاره از 80 درصد از تمامی ستاره‌ های شناخته شده در جهان بیشتر است.

به عنوان یک سیاره گازی، سیاره KELT-9b دقیقا 2.8 برابر بزرگتر از سیاره مشتری است، اما تنها نیمی از تراکم آن را دارد و اتمسفر آن نیز به صورت دائم توسط ستاره میزبان به میان فضا فوران می ‌کند. درواقع این سیاره به اندازه‌ ای داغ است که موجودیت آن موجب شگفتی دانشمندان شده‌است زیرا معمولا شدت تشعشعات و نیروی ستاره‌ هایی این چنین عظیم و داغ به اندازه ‌ای بالاست که تمامی مواد موجود در اطراف آن ها نابود می ‌شوند.

دانشمندان تخمین می ‌زنند به دلیل شرایط دشوار و غیر قابل تصوری که سطح ستاره میزبان دارد،‌این سیاره جدید زندگی دشوار و کوتاه و بی ‌رحمانه ‌ای دارد و در هر ثانیه 10 میلیون کیلوگرم از جرم خود را از دست می ‌دهد. در این صورت تا زمانی که سیاره به کلی نابود شود زمان زیادی باقی نمانده ‌است.